Deras husse eller matte har varit borta länge i militär tjänst, när de kommer tillbaka så filmas det kära återseende och inget öga är torrt när man ser denna video. Här ser man tydligt det starka bandet som uppstår mellan människa och hund och all den kärlek som finns emellan dem. Så fint och så starkt, plocka fram näsdukarna när ni kollar in detta klipp:

Att hunden är lojal till sin husse eller matte det vet vi, även när döden skiljer dem åt så stannar de kvar vid sin ägares sida, denna video är så sorglig och visar verkligen hundens känsloregister och förmåga att sörja och sakna. Hundar blir ofta deprimerade och ledsna när de mister sin nära människovän, precis som vi människor reagerar när vi mister någon som står oss väldigt nära, fram med näsdukarna igen för nu kommer en till väldigt rörande video om människans bästa vän:

https://www.youtube.com/watch?v=2hqw1_OuWb8

Små bebisar är sällan särskilt försiktiga när de ska klappa sin fyrfota vän. Den här videon med bebisar och större hundraser visar vilket enormt tålamod hunden har gentemot det lilla barnet. Även fast det ser hur tryggt och säkert ut som helst när man tittar på denna video så ska en vuxen alltid finnas med när bebisen leker med hunden så att ingen av dem kommer till skada när de leker och då tänker vi främst på en oavsiktlig olycka för hunden attackerar inte såvida den är frisk:

Nu utfärdar vi en gullighetsvarning för nästa video handlar om familjens hund som nattar och stoppar om den lilla nyfödda bebisen. Så fint, omtänksamt och gulligt att man smäller av. Det är något visst med en hund som tar hand om en försvarslös liten bebis bara sådär av godheten av sitt hjärta, det kan liksom inte bli så mycket renare och vackrare än så. Det man också slås av när man tittar på den här videon är att de är så försiktiga om ömsinta, väl medvetna om att bebisen är ömtåligare än en hundvalp, det är verkligen en video som nyper tag i hjärtat lite extra:

https://www.youtube.com/watch?v=SGqvYSdU4ow

Har du svårt att få tag i en barnvakt? I den här videon så visas hundens exemplariska barnvaktsegenskaper på ett lustigt och rörande sätt. De sover med bebisen, de leker med bebisen och de umgås med bebisen. Alltid med ett stort tålamod och ömsesidig kärlek, här kommer en helt bedårande video om hundnannies:

https://www.youtube.com/watch?v=Trv6iZc9MEo

Det finns en mängd olika videos på djur i olika roliga situationer. Djur och bebisar som ramlar eller gör tokiga saker lyckas ofta framkalla skratt. Det beror nog på att de aldrig gör sig till, de råkar bara hamna i olika, för oss, komiska situationer då de undersöker sin omgivning, leker eller av ren nyfikenhet råkar hamna i trubbel. Vi hittade en video med hopklipp av hundar i alla möjliga raser på ett eller annat sätt uppför sig lite annorlunda och roligt. Så varsågod här kommer en video som defenitivt kommer att framkalla många skratt:

https://www.youtube.com/watch?v=GF60Iuh643I

Reputable tutorial producing assistance is frequently all set to aid learners with the show results. Get essay prepared by pro and knowledgeable essay freelance writers research paper writer.