Would you understand what to incorporate inside your On the web Editor resume? Check out many On line Editor curriculum vitae illustrations to know the perfect structure, verbs, and typefaces to work with research papers for sale.

Border Collie

Border Collien tillhör gruppen vallhundar och är förmodligen världens mest populära vallhund. Den är livlig, smart, mycket lättlärd och har en stark vallinstinkt. Border Collien är mycket aktiv och vill ha en uppgift i livet, den ska kunna vara utomhus och springa stor del av sin vakna tid och är absolut ingen hund som trivs med ett lugnt och stilla liv i en lägenhet. Pälsen varierar i längd och den brukar oftast vara svartvit men kan också ha en tredje färg.

Jämthund

Jämthunden används som jakthund och lämpar sig inte som enbart sällskapshund även fast den är mycket snäll och stabil. Jämthunden har tjock päls i olika nyanser i gråskalan.

Golden Retriever

Golden retrievern är en hund med stort självförtroende och ett mycket vänligt sinne. Den passar utmärkt som familjehund och älskar att leka apportlekar. Den har gott om energi och behöver få röra på sig. Den är mycket trogen sin familj och blir ofta en kär familjemedlem.

Tysk schäferhund

Schäfern är en väldigt lättlärd, nyfiken och arbetsvillig hundras. Den har många användningsområden och anlitas ofta som tjänstehund hos polisen där den tränas att göra narkotikabeslag, spåra försvunna personer eller stoppa en brottsling som flyr. Den är också mycket populär som familjehund.

Chihuahua

Chihuahuan är världens minsta hundras och en väldigt populär familjehund som älskar att ligga i knät och gosa. Men trots sin storlek så är den mycket bestämt och har en stor flockinstinkt. Detta gör den skäller mycket då det kommer folk som den inte känner till, så fort den fått hälsa så brukar den dock lugna ner sig och har inga problem att ta sig en tupplur i sin nye bekantskaps knä.

Cocker Spaniel

Som trots sitt sockersöta utseende behöver en fast hand och veta sina gränser. Rasen är väldigt positiv och nyfiken och trivs väldigt bra med andra hundar.

Cavalier king Charles

Är en väldigt glad, livfull och mycket snäll hundras. Den är aldrig någonsin aggressiv och väldigt hängiven till sin familj. Den är också väldigt orädd och har inte en endaste tillstymmelse till aggressivitet. Den passar mycket bra ihop med barn och andra hundar.

Shetland sheepdog

Är en väldigt lättlärd hundras som tillhör gruppen vallhundar. Den är gladlynt, livlig och vänlig. Hundrasen tillhör den mer aktiva sorten som behöver vistas utomhus mycket så att den får utrymme att röra på sig.

Rottweiler

Är en hundras med lite av ett dåligt rykte som en aggressiv hundras, detta är inte sant då den är mycket vänlig till sinnet och väldigt snäll med barn. Den passar därför utmärk i barnfamiljen. Den har en tendens till vaktinstinkt. Den kräver mycket motion och god uppfostran. Hundrasen passar utmärkt till den mer aktiva på landet.

Fransk bulldog

Fransk bulldog är en mycket trevlig och snäll hundras med stor portion humor. Individen är känd för att ha lite speciella och roliga personligheter. Rasen är mycket aktiv och behöver mycket motion. Passar alldeles utmärkt som familjehund och fungerar bra tillsammans med andra hundar.