Många människor anser att när man skaffar hund så är det som att begränsa sitt liv. Andra kontrar med att påpeka att tiden du investerar i din hund kommer ges tillbaka i kärlek då du får en bästa vän för livet.

Med detta i åtanke är det inte konstigt att utvecklarna från BetSoft, som är kända för lite galna, roliga och även mörka online spel, satsade stort på detta temat. Det är inte många som kan motstå bilder som föreställer söta animerade hundar, lekfulla animationer och musik som får dig att känna dig glad och lycklig. Puppy Love har det mesta, speciellt om du är en person som faller för varje hund som strosar runt.

Många roliga funktioner att lägga tassarna på

Vad vore en spelautomat utan sina speciella funktioner som bonusspel och free spins? Utvecklarna från BetSoft kände likadant och inkluderade detta i Puppy Love. För att trigga igång de olika funktionerna så krävs det en samling av symboler. Nedanför kommer vi lista hur du går tillväga för att komma fram till dessa.

  • Bonusspel – Detta roliga och gulliga bonusspel aktiveras när du lyckas pricka in upp till två eller fler bonussymboler (som presenteras som en skylt med texten ”Puppies for sale”). När du väl aktiverat detta läge får du tillträde till djuraffären som kryllar av små, gulliga och bedårande hundvalpar. Det är inget enkelt val att göra då man helst vill ha alla hundvalpar. Men du måste tänka länge och noga på valet du gör, för varje hundvalp representerar en väldigt välkommen bonusvinst.
  • Free Spins – Ingen människa med vettet i behåll tackar nej till free spins, oavsett vilken spelautomat det handlar om. Free spins har alltid varit en eftertraktad vara hos alla spelautomater och BetSoft gör inget undantag då de även inkluderat det i just Puppy Love och gör det väldigt smidigt för spelaren. Det du behöver hålla dina ögon på är scatter-symbolerna som presenteras av hundmatskålar med ett stort saftigt ben i. Du behöver landa minst 3 av dessa hundmatskålar och på hjul 2,3 eller 4 för att du ska få dina 10 free spins. Väl inne i free spins-läget finns det chans till ytterligare free spins!

Att leka med hundarna

Tar vi i beaktning alla de specialfunktioner som finns i Puppy Love så finns det inte mycket mer att önska, förutom kanske en progressiv jackpott. Spelet i sig utspelar sig på 5 hjul och 3 rader. Förutom det så finns det 20 justerbara vinstlinjer (ha i åtanke att du inte kan justera alla, utan gör det i intervall av 2). Du får även justera ditt myntvärde (från 0.02 till 1 euro) samt hur många mynt du vill satsa per snurr (1 till 5). Detta ger dig möjligheten att satsa som minst 1 euro och som högst 100 euro. Förutom detta ska du hålla utkik på wild-symbolen som är ett halsband med puppy love på. De gånger wild-symbolen hjälper dig till vinst så dubblas denna!

Ett bedårande spel som man kan spela flertalet gånger

BetSoft har verkligen satt det mesta rätt med Puppy Love. Animationerna, symbolerna och musiken kompletterar varandra på ett smidigt sätt och funktionerna lämnar dig inte sysslolös. Det saknas förvisso en progressiv jackpott, men förutom det finns det inget att klaga på.