Browsing for somebody to unravel your university issues? Nicely, buy personalized written documents from us and ignore your research! The most beneficial writers are at your assistance essay writing services.

Kändisar och deras hundar:

Jessica Biel- Hon och maken Justin Timberlake har en Pitbull vid namn Tina. Jessica har i ett twitter inlägg lagt upp en bild på henne och Tina som hon döpt till min ”55 Pound blanket”. Jessica har även fler hundar och sägs vara en riktig djurvän. Hon ses ofta promenera med sina hundar i parker runt om i Los Angeles.

Angelina Jolie and Brad Pitt: Makarna Jolie/ Pitt och deras sex barn är stolta ägare till en rejäl Bulldog vid namn Jacues. Johnny Depp var hundvakt åt Jacues när han tillsammans med Angelina filmade The tourist i Venedig.

Kelly Osbourne: Har en Pomeranian vid namn Sid. Familjen Osbourne är hängivna hundägare och i familjen så finns raser som Bulldog, Chiuachiua och flera Pomeranier som verkar vara Osbournes älsklingsras. Hundarna behandlas som familjemedlemmar och mamma Sharon tar hand om sina hundar som bebisar. Pappa Ozzy är inte lika överväldigad. I dokusåpan The Osbournes så fick tv-tittarna bevittna hur hundarna levde loppan i familjens gigantiska lyxhus, bland annat så bajsade hundarna på golvet, bet sönder dyra soffan och kissade längs väggarna. Familjemedlemmar ja, men kanske inte så väluppfostrade.

Lady Gaga: Har en fransk Bulldog vid namn Asia som är hennes allt. På Gagas instagram så postar hon otaligt med bilder på sin älskade hund som hon säger är en riktig primadonna och personlighet, precis som matte alltså. Just den franska Bulldogen är känd för att utveckla speciella personligheter och är lite egen i sin sort men mycket hängiven och lojal gentemot sin ägare.

Paris Hilton: Är känd för att äga många hundar och då speciellt i rasen dvärg- Chiuachiua där hon äger flera stycken. Hennes måtto verkar vara ju mindre desto bättre något som hon har fått stark kritik för av hundälskare runt om i världen, men Paris svarar på kritiken och säger att hon älskar sina hundar och kan inte tänka sig ett liv utan dem. Hon tar med sig sina hundar överallt även till sina partyresor till Las Vegas, något som djurvänner världen runt har kritiserat starkt. Mest känd är hennes hund Tinkerbell som hon bar runt överallt i en handväska, Tinkerbell dog för ett halvår sedan 14 år gammal av hög ålder.

Amanda Seyfried: Har en bästa vän vid namn Flynn som är av rasen Australian Sheperd. Hunden lämnar aldrig Amandas sida och de fotas för det mesta tillsammans. Amanda har sagt i flera intervjuer att hunden Flynn är otroligt viktig för henne och att han alltid finns vid hennes sida. Vi gissar att vänskap av den sorten är unik i Hollywood och vi förstår att Amanda håller sin kärlek högt. Flynn har ett väldigt unikt utseende då han nästan är lite åt det gyllen orange- ljusbruna hållet nästan lyser i solskenet. På sitt instagramkonto så postar Amanda massor av bilder på sin fyrfota bästa vän och hyllar hans lojalitet och vänskap. Vi har sagt det förr och vi säger det nu, hunden är helt klart människans allra bästa vän. Utan konkurrens.