Specialist educational producing for occupied college students. Give your project to consultants, get groundwork paperwork, and conserve treasured time. Very high excellent quality confirmed pay for essay.

Lajka

Lajka var den förste levande varelsen som skickades upp i rymden. Den tredje november 1957 så skickade hon upp i den ryska rymdfarkosten Sputnik 2. Lajka var en blandras och en hittehund som plockades upp från gatan i Moskva. År 2002 så avslöjades det att Lajka överlevde endast 5-7 timmar i sin rymdfarkost eftersom de ännu inte kommit på hur det skulle hantera värmeregleringen, dödsorsaken var troligtvis värmeslag.

Beethoven

Från filmen med samma namn så hittar vi Sankt Bernadshunden Beethoven. Filmen som är från 1992 är en amerikansk komedi som handlar om familjen Newton som tar hand om en förrymd hundvalp som de döper till Beethoven. Beethoven är en riktig liten buse och klumpeduns och ställer dagligen till det för sin nya familj och driver pappa George till vansinne.

Båtsman

Är förmodligen svensk filmindustris mest känna och älskade hund. Båtsmans ägare heter Tjorven och bor tillsammans med sina föräldrar och syskon på den lilla skärgårdsön Saltkråkan i Stockholms skärgård. Tillsammans så utforskar duon sin ö och Båtsman hjälper Tjorven när hon hamnat i trubbel, som en gång då hon ramlade i vattnet och Båtsman hjälpte henne att komma upp igen. Båtsman är lik som Beethoven av hundrasen Sankt Bernard. Serien Saltkråkan är inte, som övriga Astrid Lindgren filmatiseringar, kommen ur en av hennes böcker utan var i stället skriven av Astrid som en tv-produktion som sedan klipptes ihop till filmer.

Milou

Hunden Milou som är seriefiguren Tintins ständiga följeslagare är av rasen vit Foxterrier. Tintin som är journalist beger sig ständigt ut på äventyr och hamnar allt som oftast i trubbel. Hunden Milou får då hjälpa sin husse trots att han helst av allt inte vill veta av några farligheter och äventyr. Ibland så blir Milou distraherad av sina laster whiskey och ben. Han verkligen älskar sin Whiskey och påträffas ofta berusad. Milou har i de tidiga upplagorna av Tintin en stor roll och syns mycket men allt eftersom Kapten Haddok kom in i Tintins liv så syns Milou allt mindre.

Snobben

Serien Snobben skapades av tecknaren Charles M. Schultz och publicerades för första gången 1950. Serien har blivit omåttligt populär och har genom åren publicerats i mer än 2600 tidningar i över 75 länder runt om i världen. Den handlar om Beaglen Snobben och hans husse Karl, Snobben är en mångsysslare som tillbringar största tiden på taket till sin hundkoja, själva hundkojan ser han som ett gästrum. Husse Karl är en osäker liten pojke som är olyckligt kär i en liten rödhårig flicka samt misslyckad ledare för ett baseboll lag som ständigt förlorar. När Charles M. Schultz dog år 2000 så hade han sett till att ingen någonsin får ta över serietecknandet efter honom, trots det så visas serien i repriser dagligen runt om i världen.

Lassie

Filmerna om collien Lassie blev oerhört populäre och nominerades dessutom till en Oskar. Lassies hjälteinsatser i filmerna och hennes kamp för att komma tillbaka till sin familj i Yorkshire berörde filmpubliken. Lassiefilmerna har gjorts i flera olika produktioner.