Dependable tutorial producing assistance is continuously willing to benefit pupils in relation to their give good results. Get essay prepared by high quality and dealt with essay authors english essay.

  1. En hund älskar dig precis som du är och du behöver aldrig göra dig till eller göra dig fin. En hund bryr sig inte om du är tjock, smal, kort eller lång. Du behöver bara var du och det är god enough.
  1. Du behöver aldrig känna dig ensam, alltid finns din bästa vän vid din sida och håller dig sällskap och du känner dig alltid älskad och uppskattad.
  1. Du får motion! Med en hund i huset så kommer du ut på minst 3-4 långpromenader varje dag. Du får frisk luft och du får röra på dig och på så sätt få en bättre hälsa äön någonsin.
  1. Du möter ren och kär glädje när du kommer hem från jobbet. Du behöver bara öppna dörren så kommer din bästa vän flygandes, hoppandes och flåsandes av glädje av att just du kommer innanför dörren. Det är kärlek i dess renaste form.
  1. En hund är lojal och sviker inte dig. Du behöver aldrig vara rädd för att han lämnar dig, går bakom din rygg och baktalar dig eller sviker sina löften om och om igen. En hundkompis finns alltid där när du behöver honom som allra mest.
  1. En hund är aldrig elak eller arg och du behöver inte oroa dig för plötsliga utbrott. Det kan ju kanske hända att älsklingsskorna blir sönderbitna, eller dagens tidning nerdreglad och kanske du har en hel filt av hår i nya soffan. Men det är inte för att vara elak, det är ju bara det att soffan är så himla skön och skorna så goda att tugga på.
  1. Du behöver inget alarmsystem i ditt hus utan bara en skylt på dörren där det står ”varning för hunden” och sedan om tjuven så mycket som nuddar vid dörrhandtaget eller försöker smita in genom ett fönster så kommer han att bli varse om att skylten menade allvar. Hundens hörsel är inte att leka med, inte dess doftsinne heller.
  1. Du behöver aldrig någonsin vakna upp ensam i din säng för var så säker på att han smyger sig upp och kryper ner vid din sida när du somnat, trots att du lärt honom att sova på sin bädd på golvet. Men du blir inte arg, för du vill inte ha det på något annat sätt.
  1. En hund tröstar dig när du är ledsen. Tänk dig att du kommer hem efter en tuff dag, slänger dig i soffan gråtfärdig och upp bredvid dig kryper en varm mjuk bästis upp och slickar dig kärleksfullt i ansiktet för att sedan luta sitt huvud mot ditt bröst. Finns det någon bättre medicin mot ledsamhet? Nej, det gör det inte.
  1. En hund motverkar stress och depressioner, det är faktiskt vetenskapligt bevisat. Hunden får dig helt enkelt att varva ner, den lugnar dig och den tröstar dig. Att promenader minskar stress är också vetenskapligt bevisat så här blir det liksom dubbelt upp.

Vi kan bara konstatera att det finns många bra orsaker att skaffa sig en hund.